ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόβορας: «Με Άλμπα θα φανεί η νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας ενόψει της συνέχειας του Παναθηναϊκού και της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου.

Βόβορας: «Με Άλμπα θα φανεί η νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας ενόψει της συνέχειας του Παναθηναϊκού και της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» ενόψει του ματς με την Άλμπα (17/12) για την Euroleague

Για τη Ρεάλ: «Πρέπει να έχεις κοντή μνήμη στη Euroleague. Είπα στους παίκτες ως αν θέλουμε να πούμε πως το χθεσινό ματς ήταν αντιπροσωπευτικό για την ομάδα μας πρέπει να το δείξουμε με την Άλμπα. Να παίξουμε με χαρακτήρα, με σκληράδα. Αύριο πρέπει να το κάνουμε σε υπερθετικό βαθμό. Το ματς με Άλμπα θα δείξει τον βαθμό της νοοτροπίας που έχουμε»

Για την ευστοχία της Άλμπα στα τελευταία ματς: «Παίζουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού, δεν το αλλάζουν ποτέ τον τρόπο που προσεγγίζουν το ματς. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Πρέπει να παίξουμε την άμυνα που θέλουμε. Είναι ομάδα που της αρέσει σε ελεύθερο παιχνίδι να διαβάσει καταστάσεις. Θα παίξει ρόλο η προσωπική άμυνα μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο επηρεάζει η διπλή παράταση ψυχολογικά: «Η Άλμπα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ήρθε από παράταση, έχει ταξίδι. Νομίζω πως και οι 2 είμαστε στην ίδια κατάσταση. Αν αφήσουμε την ομάδα αυτή, να διαβάζει ελεύθερες καταστάσεις, μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Μονόδρομος η πίεση και τα χέρια μας στη μπάλα. Το πόσο σκληρός θα είσαι στο ματς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.