ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά την πρόκριση στους 32 του Europa League!

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Δώνης από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά την πρόκριση στους 32 του Europa League!

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Δώνης από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ισραήλ, όπως ανακοινώθηκε.

Θυμίζουμε ότι η Μακάμπι με τον Δώνη προπονητή προκρίθηκε στους 32 του Europa League, αλλά οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και της ομάδας του.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δώνη και τους βοηθούς του για την αφοσίωσή τους από την ένταξή τους στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τους ευχόμαστε επιτυχία σε ό,τι κάνουν”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...