ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (vid)

Απίθανος ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος τόνισε ότι θα τακτοποιήσει όποιο πρόστιμο προκύψει στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες (25/2) στο αεροδρόμιο!

Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Νιώθω απίστευτα. Δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα μετά από τόσο καιρό και που θα ξεκινήσω να παίζω», ανέφερε αρχικά στο όμορφο βίντεο της «πράσινης» ΚΑΕ ο Χεζόνια, προτού σχολιάσει την υποδοχή των φιλάθλων:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήξερα ότι οι φίλαθλοί μας είναι… τρελοί, είμαι και εγώ έτσι, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στον κόσμο. Με υποδέχτηκαν μέσα στην πανδημία με αυτόν τον τρόπο και εγώ θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Θα τους το επιστρέψω στο γήπεδο. Αν κάποιος πάρει πρόστιμο, θα το τακτοποιήσω εγώ!».

Στη συνέχεια τόνισε: «Όλα δείχνουν πολύ ωραία, μου άρεσε που το έζησα αυτό. Τώρα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας. Το τελευταίο καιρό αφιέρωσα χρόνο σε μένα και στην οικογένειά μου, όμως ο χρόνος… τρέχει. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άλμπα, στο οποίο δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ λόγω της διαδικασίας με τα τεστ του Covid-19. Από το ματς με τον Άρη όμως πρέπει ν είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Euroleague και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

https://twitter.com/paobcgr/status/1365268568829554689?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1365268568829554689%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fback.sdna.gr%2Fmpasket%2F813892_epikos-hezonia-kapoios-pire-prostimo-sto-aerodromio-tha-taktopoiiso-ego-vid

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...