ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμφίβολος ενόψει Ολυμπιακού ο Νιάς

Ο Σεχ Νιάς είναι ιδιαίτερο επιβαρυμένος και η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.

Αμφίβολος ενόψει Ολυμπιακού ο Νιάς

Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει αποθεραπεία και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και το δεύτερο παιχνίδια μικρού χώρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεραπεία έκαναν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Διούδης και Κουρμπέλης, ενώ ένα μέρος του προγράμματος μόνο ακολούθησαν οι Μαουρίσιο και Νιάς.

Όσον αφορά τον τελευταίο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, καθώς είναι επιβαρυμένος λόγω του Ραμαζανίου και των συνεχόμενων ματς,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.