ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ιβάν προχώρα ακόμα κι αν φτάσει… Αύγουστος

Δεν είναι κακό να καθυστερείς τις μεταγραφές. Άλλωστε από βιασύνη... χορτάσαμε. Και την πατήσαμε πολλές φορές. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Είναι λογικό να ανησυχεί ο κόσμος για τις μεταγραφές που δεν γίνονται. Φεύγει ο Ιούνιος και ο Παναθηναϊκός έχει για νέο πρόσωπο μόνο τον Γιάννη Κώτσιρα. Μία και μοναδική μεταγραφή, την οποία τη ζήτησε ο προπονητής, βλέποντας τον παίκτη σε παιχνίδια του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Μια καλή μεταγραφή, “value for money” που λένε και στην Αμερική.

Μετά τον Κώτσιρα το… χάος. Μηδέν στο πηλίκο κι ας υπάρχουν ανάγκες για κάλυψη σημαντικών θέσεων. Κανένα από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα δεν έχει βάση, όπως λένε οι πληροφορίες. Ο Γιοβάνοβιτς κινείται με μυστικότητα. Και χωρίς βιασύνη. Θέλει να εκμηδενίσει το ρίσκο κάθε επιλογής.

Θέλει παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά. Είδε πως ο Παναθηναϊκός… έπαθε, αλλά δεν έμαθε. Πέρσι τέτοια εποχή είχε κλείσει σχεδόν όλο του το ρόστερ. Και τι έκανε; Μια τρύπα στο νερό. Κάποιο έφυγαν, άλλοι είναι στην πόρτα της εξόδου. Κανείς τους δεν πρόσφερε πολλά πράγματα και μόνο οι Χουάνκαρ και Σάντσες φαίνεται να έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να βιαστεί για τις φετινές του κινήσεις. Η ομάδα φεύγει για μοντάρισμα σε 18 μέρες από σήμερα. Και ξεκινάει επίσημες διοργανώσεις σε 50 μέρες! Στις 22 Αυγούστου. Ο χρόνος είναι παραπάνω από αρκετός και για να έρθουν οι παίκτες και για να ενσωματωθούν και για να φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς όσα έχει στο μυαλό του.

Η γκρίνια και η ανησυχία πάντα θα υπάρχει, άλλωστε σ’ αυτό φταίει πρώτα η ομάδα. Έτσι όπως τα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια σε κάθε επίπεδο, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Αλλά αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Γιοβάνοβιτς.

Αν είναι να φέρει παίκτες που θα του κάνουν τη διαφορά, ας τους φέρει και τον Αύγουστο. Κανένας δεν θα τον κατηγορήσει. Άλλωστε αυτή τη στιγμή εκείνο που καίει είναι να αποφορτιστεί το παίκτες. Γιατί με 30 plus παίκτες, δουλειά σωστή δεν μπορεί να γίνει. Να φύγουν πρώτα όσοι είναι να φύγουν και μετά να έρθουν οι κατάλληλοι παίκτες.

Exit mobile version