ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος» (Pic)

Πως σχολίασε ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» την προσωπική του απόδοση στα φιλικά του Μονάχου.

Ουάιτ: «Θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος» (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φιλικό που συμμετείχε στο Μόναχο, με απολογισμό μια ήττα-συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα και μια νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στη δεύτερη παράταση.

Η αγωνιστική εικόνα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη δεν ήταν καλή, με αρκετούς παίκτες να προβληματίζουν με την παρουσία τους.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Οκάρο Ουάιτ, με τον Αμερικανό να κάνει την αυτοκριτική του στα social media. Ο 29χρονος φόργουορντ, μοιάζει ακόμα «μουδιασμένος», ωστόσο στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στις ικανότητές του και ευελπιστούν πως στα επόμενα φιλικά, αρχής γενομένης από το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», θα ανεβάσει την απόδοσή του.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουάιτ είναι αποφασισμένος να δουλέψει παραπάνω για να βελτιώση την απόδοσή του και μέσα από το instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.