ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Υπερτερούμε σε πάθος και καρδιά – Να μην έχει εύκολο βράδυ η Πολκοβίτσε»

Ο Όλγα Χατζηνικολάου γράφει στο Panathinaikos24.gr, για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Eurocup κόντρα στην Πολκοβίτσε και αναλύει το πλάνο, που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα.

Blog – Χατζηνικολάου: «Υπερτερούμε σε πάθος και καρδιά – Να μην έχει εύκολο βράδυ η Πολκοβίτσε»

Η Όλγα Χατζηνικολάου γράφει στο Panathinaikos24.gr, για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο ομίλους του Eurocup την Πέμπτη (14/10) κόντρα στην Πολκοβίτσε και επισημαίνει τα σημεία που πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Έφτασε η μέρα που η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι! Είναι πολύ σημαντικό που μετά από τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πολωνική Πολκοβίτσε είναι μια πολύ δυνατή αντίπαλος που παίζει γρήγορο μπάσκετ και πιέζει αρκετά στην περιφέρεια.

Έχουν αθλητικά κορμιά και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το βασικό τους πεντάρι τη Mavuga, η οποία είναι πολύ δυνατή και καλή παίχτρια. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να χτυπήσουμε στις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων μας.

Πρέπει να είμαστε προσηλωμένες στο πλάνο μας και να μη χάσουμε καθόλου τη συγκέντρωση μας. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με επιπρόσθετο άγχος για τις παίχτριες των δύο ομάδων λόγω πρεμιέρας στην Ευρώπη. Υστερούμε σε μεγέθη, αλλά υπερτερούμε στο πάθος και σε καρδιά!

Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει έτσι ώστε, και με τη δική του βοήθεια, να δώσουμε στην Πολκοβίτσε να καταλάβει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ότι δε θα περάσει εύκολο βράδυ.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ