ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Aποτελεσματική εντός η Εσπανιόλ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Aποτελεσματική εντός η Εσπανιόλ

Ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε παιχνίδια ολοκληρώθηκε, με το κουπόνι της Δευτέρας (18/10) να κινείται σε πιο… χαλαρούς ρυθμούς, πριν φυσικά την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το Betarades.gr έχει βρει την πιο δυνατή από τις προτάσεις στοιχήματος, που προκύπτει από την Ισπανία και μπορείτε να βρείτε στην Bwin.

Η Εσπανιόλ επέστρεψε άμεσα στις νίκες, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, η οποία ήταν σπουδαία από κάθε άποψη. Οι “Περικίτος” επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) εντός έδρας και πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας επιτυχία. Πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, έστω προσωρινά. Δύο νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Βιθέντε Μορένο. 

Από την άλλη η Κάντιθ ξέρει ότι η χρονιά δε θα είναι εύκολη και πρέπει να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι διαθέτει αξιόμαχο και σκληροτράχηλο σύνολο, καθώς στο τελευταίο που έδωσε, πριν τη διακοπή απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας από τη Βαλένθια (0-0) χωρίς τέρματα. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, όμως έχει πάρει δύο ισοπαλίες. Μόλις μία νίκη συνολικά στη σεζόν, έπειτα από οκτώ αναμετρήσεις στη Λα Λίγκα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...