ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Ρεάλ σε ρόλο Ολυμπιακού με Γκιρτζίκη απειλεί δικαστικά για Μπερτομέου, το παρασκήνιο με Μακάμπι-Παναθηναϊκό

Παρασκήνιο που θα συζητηθεί, σχετικά με την αποπομπή Μπερτομέου.

Η Ρεάλ σε ρόλο Ολυμπιακού με Γκιρτζίκη απειλεί δικαστικά για Μπερτομέου, το παρασκήνιο με Μακάμπι-Παναθηναϊκό

Μόνο απλή δεν ήταν τελικά η διαδικασία της πτώσης του Τζόρντι. Φυσικά, επειδή τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πάρα πολλά, ναι μεν η απόφαση των ομάδων – μετόχων είναι μη αναστρέψιμη, ωστόσο μην θεωρήσετε ότι θα κυλήσουν όλα με ηρεμία και τον επαγγελματισμό που πρέπει να διέπει ένα στέλεχος, που επί 21 χρόνια είναι σε μια εταιρεία και κάποια στιγμή οι μέτοχοι λαμβάνουν την απόφαση της απομάκρυνσής του.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.