ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Πρόκριση για την Τέρπου

Την πρόκρισή της στο στάδιο 2 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 πανηγύρισε η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Ελισάβετ Τέρπου (Νο 27 των αγώνων).

Ερασιτέχνης: Πρόκριση για την Τέρπου

Πέτυχε τον βασικό της στόχο με εμφατικό τρόπο μάλιστα, καθώς στον καθοριστικό αγώνα για τη 2η θέση στο 8ο γκρουπ κατέβαλλε τη Ρίκε Σκέιτετ από τη Νορβηγία (Νο 39) με 4-0 σετ.

Η Σκανδιναβή έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού και η πρωταθλήτριά μας παρουσιάστηκε και δυνατή και πολύ καλά διαβασμένη. Στο τελικό 4-0 αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο στο 1ο σετ ουσιαστικά. Εκεί έχανε 6-8 και υπερίσχυσε με πέντε σερί πόντους (11-8, 11-5, 11-7, 11-1). Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά στο ίντερνετ από το τραπέζι 1.

Η Τέρπου ισοβάθμησε στους 5 βαθμούς με τη Ζαντέροβα, απλά πέρασε ως 2η επειδή είχε χάσει από την Τσέχα στην πρεμιέρα. Επίσης, στην 3η αγωνιστική η Πορτογαλίδα Ράκελ Μάρτινς νίκησε τη Ζαντέροβα με 4-2 σετ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...