ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανεμβολίαστοι: Χριστούγεννα στο σπίτι – Μπλόκο για εσωτερικούς χώρους

Καμία αλλαγή στα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού τα οποία αφορούν σε ανεμβολίαστους δεν προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση εν όψει των εορτών.

Ανεμβολίαστοι: Χριστούγεννα στο σπίτι - Μπλόκο για εσωτερικούς χώρους

Αυτό τονίζουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές επιμένοντας ότι τα μέτρα δεν αφορούν τους εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, με δεδομένο ότι η είσοδος σε εσωτερικούς χώρους δεν… προβλέπεται για τους ανεμβολίαστους, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά!

Την ίδια ώρα, πάντως, η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα στοιχεία ξεκαθαρίζοντας ότι τα μέτρα προστασίας και ανάσχεσης του ιού αφορούν πρωτίστως του ανεμβολίαστους.

Για την τήρησή τους διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι, ενώ ο κόσμος του εμπορίου και της εστίασης υποστηρίζει την πολιτεία σε αυτή την κατεύθυνση.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συνέχιση της προσπάθειας για επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού και την περαιτέρω επιτάχυνση του ρυθμού χορήγησης της ενισχυτικής τρίτης δόσης.

Πηγή: ethnos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...