ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο κομβικός Μαουρίσιο

Από σκόρερ τη Δευτέρα κόντρα στη Λαμία, την Κυριακή με Παναιτωλικό έδωσε ασίστ και δείχνει να επανέρχεται στο rotation.

Παναθηναϊκός: Ο κομβικός Μαουρίσιο

Μπορεί πρότινος τουλάχιστον να έμοιαζε πως δεν είχε θέση στα αγωνιστικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά απέδειξε πως μπορεί να βγάλει εις πέρας τις αποστολές που ανατίθενται.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος έχει ποιότητα που διαθέτουν λίγοι ποδοσφαιριστές στο υπάρχον ρόστερ των πρασίνων και στα τελευταία δύο ματς ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος για να πάρει το τριφύλλι νικηφόρα τρίποντα.

Στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στο Βόλο κόντρα στη Λαμία, ο «Μάουρι» κερδίζει το πέναλτι που ισοφαρίζουν οι πράσινοι (1-1) σε καίριο σημείο, ενώ με το τρίτο του γκολ τη φετινή σεζόν κλείδωσε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ματς της Κυριακής κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, ο έμπειρος αμυντικός μέσος, είναι εκεί την ώρα που πρέπει, εκμεταλλεύεται το λάθος του Χουχούμη και δίνει έτοιμο γκολ πάρε-βάλε στο Μακέντα σε ένα dejavu των δύο παικτών (με τη Λαμία έγινε το αντίστροφο).

Πλέον ο Μαουρίσιο, δείχνει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίδονται και στα επόμενα ματς, και ο Γιοβάνοβιτς να μπορεί να στηριχθεί πάνω του, βάζοντας τον για τα καλά ξανά στο γκρουπ με υψηλό ανταγωνισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.