ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις – Ντεμπούτο για Κάιζερ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Χατάϊ και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία εκτός απροόπτου δοκιμασία του για το Eurocup. Ποιο είναι το σενάριο πρόκρισης.

Να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις - Ντεμπούτο για Κάιζερ

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος υποδέχονται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Χατάι (20:00) και ψάχνουν ένα θαύμα για να μπορέσουν να προκριθούν στις «32» καλύτερες ομάδες του Eurocup.

Συγκεκριμένα οι «πράσινες» θέλουν νίκη με διαφορά 32 πόντων για να προκριθούν κόντρα στην ομάδα από την Τουρκία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ στην αποψινή αναμέτρηση, θα κάνει το ντεμπούτο της με την υπόλοιπη ομάδα και η Λινέτα Κάιζερ, η οποία αποτελεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως τώρα ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη αγωνιζόταν μόνο με τις Σταχ, Ριντ και Χολμς, με την Κάιζερ να είναι κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου και να προσθέτει μια εξτρά λύση.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει διαδικτυακά από την ιστοσελίδα SDNA.GR, ενώ διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γέλενα Τόμιτς, Αμέλ Ντάρα και Τόμι Πανόφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.