ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ντεν Ντρις – blog: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας – Μας βοήθησαν πάρα πολύ»

Ο Βαν Ντεν Ντρις μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr αναφέρεται στη νίκη επί του Ολυμπιακού στον «Αγ. Θωμά» και στέκεται στον υπέροχο κόσμο του τριφυλλιού.

Ντεν Ντρις – blog: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας – Μας βοήθησαν πάρα πολύ»

Αναλυτικά το blog του στο Panathinaikos24.gr:

«Καλησπέρα σας,

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη χθεσινή νίκη. Είναι μια μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτα απ΄ όλα είναι μια νίκη που είχαμε ανάγκη προκειμένου να ανέβουμε ψυχολογικά, καθώς προερχόμασταν από δύο ήττες. Δεύτερον για το υπέροχο κόσμο μας, που μας βοήθησε πολλοί χθες.

Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και παραμείναμε μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι΄ αυτό. Σερβίραμε πολύ καλά και έτσι βάλαμε πίεση στην υποδοχή του Ολυμπιακού, ενώ και το μπλοκ μας λειτούργησε μια χαρά.

Το άλλο που θέλω να σταθώ είναι ότι ακόμα και με την πληρότητα στο 50%, οι φίλαθλοί μας δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα. Στα δύσκολα μας βοήθησαν με την φωνή τους, ενώ μας ώθησαν και στη νίκη. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Θα τα ξαναπούμε,

Μπραμ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ