Blogs

Η συζήτηση για τις διαιτησίες στα ματς με τον ΠΑΟΚ σταματά στο 9λεπτο βίντεο του Κύζα (vid)

Από τον Απρίλιο του 2017 έχει σταματήσει κάθε κουβέντα για διαιτησία που να αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Δεν υπήρξε τίποτα που να χωράει λόγο περαιτέρω συζήτησης και να αφορά τη διαιτησία από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Δεν υπήρξε, δηλαδή, μια φάση τόσο ξεκάθαρη όσο εκείνη στο πέναλτι του Αϊτόρ στην Τούμπα που αδικήθηκε κατάφωρα ο Παναθηναϊκός.

Εκεί, για όσους θυμούνται, ο διαιτητής πήγε στο VAR και όλοι ήμασταν βέβαιοι πως θα δείξει το πέναλτι. Ακόμα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν καταλάβει την παράβαση. Δεν το έδωσε, αλλοίωσε το αποτέλεσμα, ευνόησε τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα βλέποντάς του. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους ξέρουμε.

Στη Λεωφόρο την Κυριακή ο διαιτητής κάνει λάθος που δίνει πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού στη φάση με τον Βέλεθ. Το αντιλαμβάνεται ο VARίστας, φωνάζει τον ρέφερι και αποκαθίσταται η τάξη. Ούτε πέναλτι, ούτε κίτρινη.

Στο φινάλε του αγώνα πάλι ο ΠΑΟΚ ζητάει πέναλτι, αλλά είναι ξεκάθαρο από το ριπλέι πως ούτε σε αυτή τη φάση υπάρχει. Κάνει λάθος ο Λουτσέσκου που δηλώνει μετά το ματς ότι τα πέναλτι που είναι πρέπει να δίνονται. Αρχικά το γνωρίζουμε αυτό!

Δεύτερον, αν μια ομάδα πρέπει να διαμαρτύρεται για πέναλτι που είναι και δεν δίνονται, είναι ο Παναθηναϊκός. Και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και σε πολλά άλλα φέτος στο πρωτάθλημα. Με μεγαλύτερο διαιτητικό «έγκλημα» το πέναλτι του Αϊτόρ στην Τούμπα. Και από κοντά εκείνο του Βιτάλ στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Μέσα σε λίγες μέρες το ένα μετά το άλλο. Και αντί ο Παναθηναϊκός να πάρει έξι βαθμούς απ’ αυτά τα δύο ματς αν οι διαιτητές έβλεπαν σωστά, δεν πήρε κανέναν!

Δεν αντιλαμβάνομαι την γκρίνια του ΠΑΟΚ και είναι αλήθεια πως αν βάλουμε κάτω το τι συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα δούμε πως ο δικέφαλος δεν έχει τον παραμικρό λόγο να διαμαρτύρεται.

Για την ακρίβεια, κάθε συζήτηση για διαιτησία που να αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τελειώνει βλέποντας το παρακάτω βίντεο με τη διαιτησία του Κύζα στον αλησμόνητο ημιτελικό Κυπέλλου. Μια διαιτησία βγαλμένη από τη… σκληρή παράγκα.

Απολαύστε το:

Exit mobile version