Μπάσκετ

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα κλειδιά στον Πεδουλάκη και η πιθανή επιστροφή Βόβορα!

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα κλειδιά στον Πεδουλάκη και η πιθανή επιστροφή Βόβορα!

Οι σαρωτικές αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η επόμενη μέρα στο τριφύλλι. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Αναμφισβήτητα, οι σημερινές εξελίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι καταιγιστικές. Η ομάδα, κι ενώ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το φινάλε της σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές με το τριφύλλι να ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας με Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Τριαντόπουλο και Νίκο Παππά και τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιστρέφει, αλλά σε διαφορετικό ρόλο απ’ αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο “Άρτζι” είναι αυτός ο οποίος αναλαμβάνει και τα “κλειδιά” του αγωνιστικού τμήματος. Θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και τη μεγάλη ευθύνη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει πολλά προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο και να από την επόμενη σεζόν να χτίσει κάτι νέο. Οι δυσκολίες είναι πολλές και η πρόκληση τεράστια. Οι παραπάνω αποφάσεις, καταλαβαίνει κανείς, ότι ανήκουν στον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρά και η ανάρτησή του στο instagram. Οι ριζικές αλλαγές είναι ξεκάθαρα απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, ο οποίος μπορεί να είναι ανενεργός, αλλά παραμένει ο μεγαλομέτοχος.

Το ποια θα είναι η επόμενη μέρα, θα το δούμε σύντομα. Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες κυρίως για την αντικατάσταση του Δημήτρη Πρίφη στην τεχνική ηγεσία. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτο όνομα στο κάδρο είναι ο Γιώργος Βόβορας. Τα σενάρια για την επιστροφή του είναι πολλά και η φημολογία έχει φουντώσει. Ας περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και να μάθουμε αν, τελικά, ο Βόβορας επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού αναλαμβάνοντας μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη το δύσκολο έργο της αγωνιστικής ανάτασης – ανάστασης ενόψει των τελικών της basket league.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ