Ο Κουβανός διαγώνιος της Χάλκμπανκ αντιμετώπισε το τριφύλλι στη φετινή διοργάνωση του CEV Challenge Cup και έμεινε εντυπωσιασμένος από την καυτή ατμόσφαιρα που συνάντησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά, από τους οπαδούς των πρασίνων.
Από εκείνη τη στιγμή ο Κουβανός παικταράς αγάπησε τον Παναθηναϊκό και πριν λίγες ημέρες έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο, συγχαίροντας το «τριφύλλι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα από τα social media του.
Μιλώντας αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, αποθέωσε γι’ ακόμη μια φορά τον κόσμο των πρασίνων, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που γινόταν μέλος του τριφυλλιού την επόμενη σεζόν, θα ήταν κάτι το τέλειο για εκείνον.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Παναθηναϊκό και τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του: «Θέλω να καταλάβεις πως αγάπησα αυτό τον κόσμο».
Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν: «Πράγματι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο όταν παίζει ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακή. Στο ματς που δώσαμε μεταξύ μας στην Αθήνα η φασαρία που έκαναν ήταν απίστευτη. Τέτοιοι οπαδοί σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερος παίκτης. Έχει τον τεράστιο σεβασμό μου ο Παναθηναϊκός.
Να σου προσθέσω πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχω παίξει μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό. Αλλά να ξέρεις ότι σαν Κουβανοί που είμαστε, μας αρέσει η μαχητικότητα και λατρεύουμε να παίζουμε σε μεγάλες ομάδες με τέτοιο ένθερμο κοινό».
Για το ενδεχόμενο να παίξει στον Παναθηναϊκό στο μέλλον:
«Είναι τέτοια η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα που κάθε παίκτης θέλει ν’ αγωνιστεί. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστώ γι’ αυτούς θα ήταν κάτι το τέλειο! Εγώ είμαι ανοικτός σε όλες τις ομάδες του κόσμου, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, έχει οπαδούς, οπότε αν ποτέ προκύψει κάτι, θα διαλέξω Παναθηναϊκό».
Για την εντύπωση που του άφησε ο Παναθηναϊκός συνολικά σαν ομάδα:
«Η συνολική εικόνα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Αγωνίζονται όλοι οι παίκτες σαν μια γροθιά. Σαν να είσαι μέλος σε μια μεγάλη οικογένεια. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό το διέκρινα και από τους πανηγυρισμούς. Οπότε γιατί να μην θέλω στο μέλλον να γίνω μέλος τέτοιας ομάδας. Φυσικά και θέλω χωρίς καμία σκέψη».