ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για το «break» στο Ρέντη το «τριφύλλι» στον τρίτο τελικό της σειράς

Η τρίτη αναμέτρηση στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών διεξάγεται σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού (18:00, Live Streaming/Panathinaikos24.gr) με σκοπό το «break» που θα τον αναδείξει φαβορί για τον τίτλο.

Για το «break» στο Ρέντη το «τριφύλλι» στον τρίτο τελικό της σειράς

Οι «πράσινες» μετά τη νίκη που πήραν στην έδρα τους πριν από λίγες ημέρες, έχουν ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά και σήμερα θα επιδιώξουν να «σπάσουν» την έδρα των «ερυθρολεύκων» και να πάρουν προβάδισμα στις νίκες.

Αυτοσκοπός για την ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς είναι να δείξει καλύτερα εικόνα από την πρώτη αναμέτρηση που υπήρξε άνευ όρων παράδοση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό που θέλει το «διπλό» για το προβάδισμα τίτλου.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας του, με τον Κάρλος Παρίζι να έχει ετοιμοπόλεμες όλες τις αθλήτριές του.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 99 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Πρέντζας, με το πρώτο σερβίς του τρίτου τελικού να είναι προγραμματισμένο για τις 18:00, με κάλυψη μέσω Live Streaming από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο youtube, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.