ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρδος ο Βαγιαννίδης στο φινάλε της Τούμπας

Ο μικρός έδειξε ν΄ αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς και έβγαλε πράγματα στο γήπεδο της Τούμπας.

Κέρδος ο Βαγιαννίδης στο φινάλε της Τούμπας

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο ματς της Τούμπας με εννέα αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, η πρώτη ήττα στα πλέι οφ ήρθε με το «τριφύλλι» να είναι κακό στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δυσαρεστημένο από τη συνολική εικόνα των παικτών του.

Αν βέβαια, θέλουμε να βρούμε και θετικά σημεία από το χθεσινό ματς, σίγουρα θα σταθούμε στην παρουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον νεαρό μπακ να αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο μικρός έδειξε καλή συμπεριφορά στα αμυντικά του καθήκοντα, είχε σωτήρια επέμβαση στον Ολιβέϊρα που έφευγε μόνος του για το 3-0, ενώ και στο επιθετικό μέρος έδειξε αρετές και τσαμπουκά, μπαίνοντας στις φάσεις όπως πρέπει.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βαγιαννίδης πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι και έδειξε πως αν κάνει κανονική προετοιμασία, μπορεί να υποδειχθεί ακόμα μια λύση είτε από το πάγκο, είτε και σε περίπτωση που χρειαστεί να αγωνιστεί βασικός και να δώσει ανάσες στον Κώτσιρα.

Με την παραμονή του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν, ο μικρός θα πάρει παραπάνω ευκαιρίες ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα και ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να τον πιστεύει και χαρακτηριστικός ήταν ο τρόπος που τους μιλούσε πριν την είσοδό του στον γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...