Blogs

Ο Γιοβάνοβιτς έμεινε για να τον κάνει και πάλι πρώτο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με στόχο την επόμενη διετία να φθάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αρμόζει.

Το μεγαλύτερο βήμα για να επανέλθει στην κανονικότητα ο Παναθηναϊκός έγινε. Η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το 2024 δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού να γίνει η ομάδα πρωταγωνίστρια μετά από τόσα χρόνια, που βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα, αλλά ουσιαστικά συμφωνία υπάρχει εδώ και καιρό. Και η διοίκηση ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του Γιοβάνοβιτς και την εξέλιξη της ομάδας, και ο προπονητής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς και από τους στόχους, που είναι μπροστά του.

Πιο σημαντική από οποιαδήποτε μεταγραφή γίνει είναι η παραμονή του Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός κράτησε στον πάγκο του τον άνθρωπο, που τον μεταμόρφωσε και ο οποίος θα έχει το απόλυτο κουμάντο και στη συνέχεια για τις κινήσεις, που θα γίνουν. Eίναι δεδομένο, ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν με τον Ιβάν στον πάγκο και με τις κινήσεις, που θα γίνουν.

Ο κόσμος το ήθελε με τρέλα και το φώναξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο και λίγες ημέρες μετά η διοίκηση του Παναθηναϊκού επικύρωσε τη συμφωνία, που υπήρχε εδώ και καιρό. Τώρα στήριξη στην ομάδα, στον Ιβάν και όλο το βάρος στον τελικό του κυπέλλου με στόχο να σηκώσουμε την κούπα και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, για να μπούμε στην επόμενη με μεγαλύτερους στόχους.

Η παρουσία του Ιβάν στον πάγκο είναι η απόλυτη εγγύηση για αυτό και για τις κινήσεις, που θα γίνουν, όπως είδαμε και το προηγούμενο καλοκαίρι με τους παίκτες, που ήρθαν και ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και επιτέλους ήρθε η ώρα να γελάσει ο κόσμος του μετά από τόσες πίκρες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Exit mobile version