ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, εύκολα ή δύσκολα θα μείνει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι Χουάνκαρ και Παναθηναϊκός θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, ενώ άφησε ανοιχτό το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, εύκολα ή δύσκολα θα μείνει»

Την εκτίμηση πως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Χουάνκαρ θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέσα στην εβδομάδα, τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι… εβδομάδα Χουάνκαρ. Μέχρι το τέλος της θα ξέρουμε τι γίνεται, θα γίνουν επαφές με την πλευρά του παίκτη. Η εκτίμηση που κάνω είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος και πρέπει να μείνει. Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουμε. Έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις, τώρα θα γίνουν και οι τελικές. Θα του προταθεί διετές συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Βιγιαφάνιες αντιθέτως, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ανοιχτό το αν θα μείνει στο «τριφύλλι» αφού το συμβόλαιό του είναι μεγάλο αλλά από την άλλη δεν θα είναι καλό η ομάδα να χάσει δύο βασικούς χαφ και να πρέπει να τους αντικαταστήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι το αρχικό πλάνο στον Παναθηναϊκό έλεγε για ραντεβού στις 14 Ιουνίου στο Κορωπί, αλλά θα πάει μια εβδομάδα αργότερα οπότε οι παίκτες θα έχουν σχεδόν ένα μήνα γεμάτο διακοπές που είναι πολύ σημαντικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.