ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Elisa Stadion”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Elisa Stadion”

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Τετάρτης (22/06) με τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Φινλανδίας αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την αναμέτρηση Βάασα – Χόνκα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ live.

12η Αγωνιστική στη Veikkausliiga Φινλανδίας με τη Βάασα να υποδέχεται τη Χόνκα. Ξέσπασε πάνω στη Χέλσινγκφορς την προηγούμενη αγωνιστική η Βάασα, την οποία διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κόντρα στη Μάριεχαμν, μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς. 

Από την πλευρά της η Χόνκα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κουόπιο την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας στη νίκη με 2-0. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία παιχνίδια και μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, τη στιγμή που το Over επιβεβαιώθηκε στις 3/4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...