ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

D-day για Καλάθη: Η πρόταση του Παναθηναϊκού που περιμένει άμεσα απάντηση

Όλες οι λεπτομέρειες της πρότασης που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τον Νικ Καλάθη.

D-day για Καλάθη: Η πρόταση του Παναθηναϊκού που περιμένει άμεσα απάντηση

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει πίσω στο ΟΑΚΑ τον Νικ Καλάθη και να ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για τον διεθνή γκαρντ και αναμένουν την απάντησή του εντός των επόμενων ωρών, όταν και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο Καλάθης βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης για το ύψος της αποζημίωσης με τους Καταλανούς προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του. Και στη συνέχεια να απαντήσει στις προτάσεις που του έχουν γίνει. Με αυτή του Παναθηναϊκού να είναι δελεαστική.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην παίκτη τους για δύο χρόνια. 1,2 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνιο και 1,5 για τον δεύτερο. Με την πλέον καθοριστική μέρα να είναι η σημερινή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Παναθηναϊκός μετέφερε στον Καλάθη πως θα ήταν ιδανικό να δώσει την απάντησή του σήμερα ή το αργότερο εντός του Σαββατοκύριακου προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Αν αυτή είναι θετική, είναι δεδομένο πως θα χτιστεί η ομάδα γύρω του. Διαφορετικά θα αναζητηθεί άλλος παίκτης που θα πάρει το… χρίσμα του ηγέτη του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...