ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δεν παίζει με Αλ Ντουχαΐλ ο Μάγκνουσον»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Ντουχαΐλ και όχι μόνο.

Νικολογιάννης: «Δεν παίζει με Αλ Ντουχαΐλ ο Μάγκνουσον»

Υπομονή λίγες μέρες για να δουν τον Μάγκνουσον αγωνιζόμενο με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ομάδας.

«Ο Μάγκνουσον δεν θα παίξει στο σημερινό φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ. Ο Ιβάνοβιτς έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να βιαστεί και ίσως τον δούμε με την Λεβερκούζεν», τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα χρήσιμο φιλικό για τον προπονητή, το αποτέλεσμα δεν παίζει κανέναν ρόλο βέβαια. Η ομάδα άφησε θετικά μηνύματα στο πρώτο τεστ με τη Γουότφορντ παρουσιάζοντας μια συνοχή παρά τις αλλαγές», πρόσθεσε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τα ιταλικά σενάρια περί ενδιαφέροντος της Σαμπντόρια για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι; «Θα ενδιέφερε τον Μπρινιόλι να πάει σε μια ομάδα της Serie A για βασικός, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι, ούτε έχουμε κάποια τέτοια ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και δεν τον παραχωρούσε χωρίς μια μεγάλη πρόταση», ανέφερε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης χαφ, εξτρέμ και φορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.