ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισαν οι Γκάνεα – Βαγιαννίδης

Κρίστιαν Γκάνεα και Γιώργος Βαγιαννίδης, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη φιλική νίκη του τριφυλλιού επί της Αλ Ντουχαϊλ.

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισαν οι Γκάνεα - Βαγιαννίδης

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη επί αυστριακού εδάφους. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 επί της Αλ Ντουχαϊλ. Στο χθεσινό φιλικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε στην ενδεκάδα τους Γκάνεα, Λοντίγκιν και τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο πρώτος πραγματικά ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αριστερή πλευρά του τριφυλλιού. Πολλές σέντρες από την πλευρά του, οι οποίες όλες ήταν εύστοχες και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Με την πειστική του εμφάνιση δείχνει ότι μπορεί να βάλει… δύσκολα στον Χουάνκαρ στην τρέχουσα σεζόν. Σε αντίθεση με πέρυσι που ο Χουάνκαρ «έπαιζε» μπάλα μόνος του.

Εξίσου πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Ο Βαγιαννίδης είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Παλάσιος, έπαιξε πολλές φορές το 1-2 και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

Είναι δεδομένο ότι ο νεαρός θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση, που αρχικά θα έρχεται από τον πάγκο και στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σεζόν.

Ντεμπούτο στην «πράσινη» ενδεκάδα έκανε και ο Γιούρι Λοντίγκιν. Το νέο «πράσινο» απόκτημα ήταν σταθερός, με την μπάλα στα πόδια δεν έκανε λάθη, ενώ και στις εξόδους του δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Από την άλλη και ο Τσέριν έπαιξε καλά, αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο φιλικό ήταν καλύτερος. Το θετικό μετά από όλα αυτά είναι πως ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε καλύτερος σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ