ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Οι αντίπαλοι στο Eurocup και στο βάθος… ντέρμπι “αιωνίων”

Τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο Eurocup, έμαθε η ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Οι αντίπαλοι στο Eurocup και στο βάθος... ντέρμπι

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει στο Eurocup τη νέα σεζόν και σήμερα γνωστοποιήθηκαν οι αντίπαλες ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Παρουσία της team manager του Παναθηναϊκού, Λολίτας Λύμουρα έγινε η κλήρωση και το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την πολωνική AZS UMCS Lublin, τον νικητή του ζευγαριού Ludovika Csata (Ουγγαρία) – Ramat Hasharon (Ισραήλ) από τον προκριματικό γύρο  και την ομάδα που θα αποκλειστεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκα ως τρίτη του γκρουπ Ερυθρός Αστέρας – Σέπσι – Ολυμπιακός.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, από την “καραμπόλα” της κλήρωσης, ενδέχεται να προκύψει ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε περίπτωση που η ομάδα των ερυθρολεύκων γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα με τις ώρες και τις ημέρες διεξαγωγής, θα γνωστοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.