Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Ποτέ κανείς δε γνώρισε αποκλεισμό και το αντίστροφο, προτού δώσει όλη τη μάχη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. To editorial του panathinaikos24.gr

Ποτέ κανείς δε γνώρισε αποκλεισμό και το αντίστροφο, προτού δώσει όλη τη μάχη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. To editorial του panathinaikos24.gr

Το 2-0 της Σλάβια Πράγας καθιστούν τους Τσέχους το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference. Εξ’ αρχής η Σλάβια είχε τον πρώτο λόγο και η νίκη της έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό. Ομως, θα πρέπει να παρακαλάμε οι Τσέχοι να κάνουν το λάθος και να νομίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στον Παναθηναϊκό είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι αποφασισμένοι για κατάθεση ψυχής στη Λεωφόρο το βράδυ της Πέμπτης. Οι πράσινοι θα δουλέψουν όλες αυτές τις ημέρες με μοναδικό σκοπό να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να εξαντλήσουν τα περιθώρια μιας σπουδαίας ανατροπής και ενός απόλυτου αιφνιδιασμού για τη Σλάβια Πράγας. Με υπομονή, με εξυπνάδα και με τακτική την οποία θα μοιραστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους παίκτες του.

Αυτό είναι το πνεύμα που κυριαρχεί στο τριφύλλι και έτσι πρέπει να είναι. Ολοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, οφείλουν να δώσουν ό, τι έχουν και δεν έχουν. Μαζί τους και ο κόσμος που πρέπει όχι μόνο να γεμίσει τη Λεωφόρο, αλλά να την μετατρέψει σε ένα καταπράσινο καμίνι. Με φωνή για 90 λεπτά, με πίεση στη Σλάβια, με πάθος και παλμό που μόνο ο κόσμος του τριφυλλιού έχει και έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να το κάνει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
POPULAR NOW Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου

Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη μάχη. Πάμε όλοι με αποκλειστικό στόχο το καλό του Παναθηναϊκού και την εξάντληση των περιθωρίων για πρόκριση στα πλέι οφ. Πάμε όλοι να φωνάξουμε και να στείλουμε το μήνυμα: “ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς”!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Panathinaikos24.gr

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ