ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεζ Πόζναν για Καρλίτος

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα η Λεχ Πόζναν και άλλες δυο ομάδες θέλουν τον Καρλίτος.

Λεζ Πόζναν για Καρλίτος

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα η Λεχ Πόζναν και άλλες δυο ομάδες θέλουν τον Καρλίτος.

Οπως αναφέρει το «WP SportoweFakty», η Λεχ Πόζναν έχει επαφές με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ισπανός άσος δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τριφύλλι θα συζητούσε την πώλησή του αν ερχόταν ένα σημαντικό ποσό για τα πράσινα ταμεία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Πολωνούς η Λεχ Πόζναν θέλει τον Καρλίτος, έχει συζητήσεις μαζί του, ενώ άλλες δυο ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Καρλίτος! Πάντως έχει συναγωνισμό απ’ την Πολωνία.

Ίσως να είναι απ’ τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το WP η Λεχ Πόζναν θέλει να πάρει τον Καρλίτος. Ο Καρλίτος έχει δείξει ποιος είναι στην Πολωνία, αγωνιζόμενος με τη Βίσλα Κρακοβίας και τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Συνολικά σκόραρε 40 γκολ σε αυτά τα κλαμπ, πριν πάει στην Αραβία. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ήδη επαφές. Είναι πιθανό ο Ισπανός να αποδεχτεί την προσφορά, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είναι βασικός στους Έλληνες και στην Πολωνία πάντα αισθανόταν καλά και θυμάται τις καλές στιγμές που πέρασε.

Το καλό όνομα του Καρλίτος στην Πολωνία, σημαίνει πως δεν είναι μόνο η Λεχ στο παιχνίδι. Άλλα δύο κλαμπ απ’ την Πολωνία προσπαθούν για την απόκτησή του. Όμως φαίνεται πως η Λεχ είναι πιο κοντά, επειδή είναι η πρωταθλήτρια της χώρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.