ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδει ο Μπερνάρντ το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς (Pic)

Τι αναφέρει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Κορίνθιανς.

Διαψεύδει ο Μπερνάρντ το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς (Pic)

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει δικό του τον Μπερνάρντ Ντουάρτε, ωστόσο στο παιχνίδι της απόκτησης του, βρίσκεται και η Κορίνθιανς που επιθυμεί τον επαναπατρισμό του.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα στο twitter ανέφερε πως ο Μπερνάρντ δεν ενθουσιάστηκε με την πρόταση που του έκανε η Κορίνθιανς για να επιστρέψει στη Βραζιλία και να αγωνιστεί με τη φανέλα της.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ο ποδοσφαιριστής τα διέψευσε όλα και μέσα από το λογαριασμό του στο instagram, τόνισε πως δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία. Όλα αυτά είναι εντελώς fake news και δεν είχαμε καμία επαφή για τη μεταγραφή μου στο κλαμπ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.