ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεραπεία και οικογενειακό διπλό για τους «πράσινους»

Στο Κορωπί βρέθηκαν σήμερα (4/9) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μία ημέρα μετά τη νίκη τους επί του Λεβαδειακού που τους διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αποθεραπεία και οικογενειακό διπλό για τους «πράσινους»

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της super league, Παναθηναϊκός μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς του πρώτου ντέρμπι για τη νέα σεζόν, καθώς την προσεχή Κυριακή (11/09) οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα υποδεχθούν στην ιστορική του έδρα, την ΑΕΚ.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» και όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν σε «οικογενειακό» διπλό δύο 25λεπτων με την Κ19. Ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν γι΄ ακόμα μια ημέρα, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπερνάρ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.