ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρεθ: «Η ομάδα μου – Παναθηναϊκός είμαστε» – Χουάνκαρ: «Είσαι ο Χάρι Πότερ» (Pic)

Ο Ρούμπεν με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Πέρεθ: «Η ομάδα μου - Παναθηναϊκός είμαστε»  - Χουάνκαρ: «Είσαι ο Χάρι Πότερ» (Pic)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι πράσινοι με ανατροπή κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα τρίποντο.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης Πέρεθ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μετά τη νίκη ο Χουάνκαρ είχε κέφια και αφού αποθέωσε τον Αϊτόρ με… σύνθημα, έσπευσε να αποθεώσει και τον Ρούμπεν, ο οποίος πέρασε μια καταπληκτική πάσα στο γκολ της ισοφάρισης του τριφυλλιού.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πέρεθ λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στα social media με τον Χουάνκαρ να γράφει κάτω από αυτήν «Είμαστε το Gryffindor και είσαι ο Χάρι Πότερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...