ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Maestro: Το Twitter «υποκλίνεται» στην ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στη σκηνή ξυλοδαρμού της

Maestro: Ιδιαίτερα υψηλή ήταν για ακόμα μια φορά η τηλεθέαση της σειράς με το κοντέρ να γράφει 28,7% στο νεανικό κοινό

Maestro: Το Twitter «υποκλίνεται» στην ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στη σκηνή ξυλοδαρμού της

Iδιαίτερα υψηλή ήταν για ακόμα μια φορά η τηλεθέαση της σειράς με το κοντέρ να γράφει 28,7% στο νεανικό κοινό

Συγκλόνισε το δεύτερο επεισόδιο του Maestro χθες το βράδυ στο Mega.

Η Μαρία Καβογιάννη έκλεψε την παράσταση με τη βουβή ερμηνεία της στο ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας.

 τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας, με τον τηλεοπτικό σύζυγο της Μαρίας, Γιάννη Τσορτέκη, να στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον του γιου τους και της ίδιας. Ιδιαίτερα υψηλή ήταν για ακόμα μια φορά η τηλεθέαση της σειράς με το κοντέρ να γράφει 28,7% στο νεανικό κοινό.

13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση
13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση 444.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι συνέβη στη σκηνή βίας Ο Χαράλαμπος έχοντας ενημερωθεί για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του και την σχέση του με τον Αντώνη, ξεσπά εναντίον του, ξυλοκοπώντας τον άγρια με την μητέρα του, Μαρία να μπαίνει μπροστά προκειμένου να προστατέψει τον γιο της.

Μάταια όμως, καθώς ο Χαράλαμπος, γεμάτος οργή, συνεχίζει να χτυπά σύζυγο και γιο σε μια σκηνή που προκάλεσε ανατριχίλα για τους τηλεθεατές του Mega.

Ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έσπευσε από τους πρώτους να βοηθήσει τον Ορέστη προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο μαζί με τον Αντώνη.

Τι είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

«Υπόκλιση» του Twitter

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα κι αποτελούν γροθιά στο στομάχι, περιγράφοντας παραστατικά στιγμιότυπα που μπορεί να εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν φωτιά με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η έναρξη τους χθεσινού επεισοδίου αποτυπώνει τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορεί αντέξει κάποιος.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ