ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Φέρνει το ματς… τούμπα: 2-1 η Ιαπωνία έριξε στο… καναβάτσο την Γερμανία! (vids)

Η Γερμανία προηγήθηκε και έδειχνε ότι ήλεγχε το ματς, αλλά η Ιαπωνία το γύρισε και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Φέρνει το ματς... τούμπα: 2-1 η Ιαπωνία έριξε στο... καναβάτσο την Γερμανία! (vids)

Οι Γερμανοί έπαθαν Αργεντινή στην πρεμιέρα του Μουντιάλ! Τα «πάντσερ», αν και βρέθηκαν με το προβάδισμα (1-0) στο πρώτο ημίχρονο, είδαν τους Ιάπωνες να πραγματοποιούν μία τεράστια ανατροπή (2-1), βάζοντάς τους σε περιπέτειες ενόψει συνέχειας στη διοργάνωση.

Η πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ του Κατάρ είχε γεύση παρόμοια με το φινάλε τους στα γήπεδα της Ρωσίας. Τότε που οι Γερμανοί είχαν ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων από τη Νότια Κορέα, αποχωρώντας πρώιμα και άδοξα από τη διοργάνωση ως έκπτωτοι Πρωταθλητές Κόσμου. Και στην επιστροφή τους στην κορυφαία σκηνή για τη διεκδίκηση του θρόνου βίωσαν και πάλι την απογοήτευση, αυτή τη φορά από μια… διαφορετική ομάδα της Άπω Ανατολής. Η Ιαπωνία, περί ης ο λόγος, άντεξε στην πολιορκία των απελπιστικά σπάταλων Γερμανών και με δυο γκολ στο β΄μέρος τους έριξε σε… χαρακίρι με ονειρική ανατροπή (2-1) για να ολοκληρώσει μια ανέλπιστα εντυπωσιακή πρεμιέρα!

Δείτε τα δύο γκολ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ