Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο δεξί πόδι.
Τις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη για μικρό διάστημα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός, που συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πάφο της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός φορ θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις υπόλοιπες 15 μέρες, αφού υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο δεξί πόδι. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, που έδειξε το μέγεθος της ζημιάς, η οποία, ευτυχώς, για την ομάδα και τον παίκτη δεν είναι μεγάλη.
Ο Ιωαννίδης θα παραμείνει στην Κύπρο και θα συνεχίσει το δικό πρόγραμμα θεραπείας μέχρι να επανέλθει και να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και τον β’ γύρο της Super League. Αντιθέτως, ο 22χρονος θα χάσει, εκτός απροόπτου, το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox