ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο δεξί πόδι.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Ιωαννίδης

Τις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη για μικρό διάστημα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός, που συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πάφο της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φορ θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις υπόλοιπες 15 μέρες, αφού υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο δεξί πόδι. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, που έδειξε το μέγεθος της ζημιάς, η οποία, ευτυχώς, για την ομάδα και τον παίκτη δεν είναι μεγάλη.

Ο Ιωαννίδης θα παραμείνει στην Κύπρο και θα συνεχίσει το δικό πρόγραμμα θεραπείας μέχρι να επανέλθει και να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και τον β’ γύρο της Super League. Αντιθέτως, ο 22χρονος θα χάσει, εκτός απροόπτου, το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE