ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Mundial 2022

Ματσάρα και πρόκριση για την Αργεντινή στα πέναλτι (Vid)

Τρομερό ματς με τέσσερα γκολ και απίστευτες συγκινήσεις αλλά στο τέλος, η Αργεντινή πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά στα πέναλτι (4-3, 2-2 κ.δ) κόντρα στην Ολλανδία.

Ματσάρα και πρόκριση για την Αργεντινή στα πέναλτι (Vid)

Θέση στα ημιτελικά κέρδισε η Αργεντινή μετά από ένα απίστευτο ματς ου τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, εντάσεις και πάρα πολλές συγκινήσεις.

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι προηγήθηκε με 2-0, είδε την απίστευτη Ολλανδία να την ισοφαρίζει στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας σε 2-2 με απίστευτη κομπίνα και αφού η παράταση βγήκε χωρίς τέρματα με την Αργεντινή να έχει δοκάρι στο 120, την πρόκριση έκριναν τα πέναλτι.

Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Αργεντινής που απέκρουσε τα δύο πρώτα των Ολλανδών και στο φινάλε την πρόκριση την έδωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ που ευστόχησε στο τελευταίο που κλήθηκε να εκτελέσει για την ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ