ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με φόρα η Άστον Βίλα

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με φόρα η Άστον Βίλα

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τετάρτη (04/01), με ενδιαφέροντα ματς στο κουπόνι. Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημερινά ματς στην betshop με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Το δυνατό σημείο σήμερα προκύπτει από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα της Άστον Βίλα με τη Γουλβς. Ας δούμε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες.

Διέψευσε τα προγνωστικά η Άστον Βίλα και πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ. Είχε προηγηθεί η ήττα της (1-3) από τη Λίβερπουλ. Έχει σκοράρει στα οχτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα (0-1) στο φιλικό με τη Βιγιαρεάλ. Έχει κερδίσει τους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) και Μπρέντφορντ (4-0). 

Από ήττα (0-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται η Γουλβς. Αποτέλεσμα που της “έκοψε τα φτερά”, καθώς προερχόταν από εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και από πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Τζίλιγχαμ. Ηττήθηκε στα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πετύχει μόλις 10 γκολ σε 17 αγώνες. Το συγκεκριμένο πρόβλημα στο σκοράρισμα μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Άστον Βίλα, που έχει και ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό επί της Τότεναμ. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.98.

Βρείτε κάθε μέρα τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.