ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ χειρότερος από πέρυσι – Η ΑΕΚ το φαβορί για τον τίτλο»

Ο Κώστας Κατσουράνης χαρακτήρισε χειρότερη ομάδα τον αήττητο φετινό Παναθηναϊκό σε σχέση με τον περσινό των 10 ηττών στο πρωτάθλημα ενώ έχρισε φαβορί για τον τίτλο την ΑΕΚ.

Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ χειρότερος από πέρυσι - Η ΑΕΚ το φαβορί για τον τίτλο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε θέση αναφορικά με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι είναι χειρότερος από πέρυσι.

Παράλληλα, έχρισε φαβορί την ΑΕΚ που μετράει ήδη τρεις ήττες στο πρωτάθλημα ως φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Betarades:

«Με θράσος θα πω το εξής. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ χειρότερος από πέρσι. Δεν μπορεί να πιστεύει πως θα πάρει το πρωτάθλημα. Στο κέντρο ήταν καλύτερος με Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος δεν έχει βάθος, δεν έχει παίκτες…», είπε συνοπτικά για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού και ισχυρίστηκε ότι «ακόμα και στο +7 το φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ.»

«Η απώλεια του Πέρεθ ήταν μεγάλη, επηρέασε συνολικά τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει χειρότερα από πέρσι. Έχει σκαμπανεβάσματα, η ομάδα δείχνει πως δεν μπορεί να παράγει ποδόσφαιρο στην ένταση που το έκανε στα πρώτα παιχνίδια.

Δε δημιουργεί τις ίδιες ευκαιρίες με πέρσι. Στον πρώτο γύρο έπιασε καλά αποτελέσματα και είχε ρέντα. Φέτος, απλά λειτουργεί καλύτερα στην άμυνα από πέρσι.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.