Blogs

Ο Σπόραρ μοίρασε παυσίπονα στο 93’!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα με καθαρό πέναλτι, που δόθηκε μέσω VAR και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και τον Σπόραρ που μοίρασε παυσίπονα.

Δεν θέλω να κάνω πολλές αναλύσεις απόψε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα. Αυτό που πραγματικά με έκανε χαρούμενο είναι, ότι η ομάδα πήρε μία νίκη που άξιζε βάση απόδοσης και ευκαιριών και κόντρα στον Τσαγκαράκη. Το κυριότερο; Ο Σπόραρ στο 93΄ μοίρασε παυσίπονα σε όσους περίμεναν την ισοπαλία του Παναθηναϊκού για να ξεσαλώσουν πάλι.

Για όλους εσάς και για τον Τσαγκαράκη ο Σπόραρ μοίρασε παυσίπονα στο 93΄ με το 0-1. Έδωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού μεγάλη χαρά και όλοι οι άλλοι έπεσαν τέζα. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι πήγες και κέρδισες με 4-5 καθαρές ευκαιρίες για γκολ, με μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο σε ένα γήπεδο, όπου η ΑΕΚ έχασε με 2-1 και ο Ολυμπιακός έφερε 2-2. Αυτές οι νίκες δίνουν τίτλους και αν όλα πάνε καλά στο τέλος αυτή τη νίκη θα την θυμόμαστε, όσο και τον πόνο των άλλων για ότι έγινε απόψε.

Έχουν ξεσαλώσει, λένε για πέναλτι, που δεν έγινε διότι δεν αντέχουν τον πόνο. Θέλουν να σφάζουν τον Παναθηναϊκό στο γόνατο και όταν το var του δίνει αυτό, που δικαιούται δεν το αντέχουν. Ξυδάκι παιδιά και παυσίπονα, έχει πολύ ακόμα, άλλο τόσο. Ο Τσαγκαράκης εκτός από την κλωτσιά του Μορέιρα στον Κουρμπέλη που έγινε μπροστά στα μάτια του και χρειάστηκε να τον φωνάξει το var, για να δώσει το πέναλτι δεν απέβαλε τον Μπάλαν με δεύτερη κίτρινη, για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ στο 72΄ και δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Καραχάλιου στο πρώτο ημίχρονο.

Αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης., Στο πρώτο ημίχρονο έκανε απίστευτα πράγματα. Πρόσωπα του αγώνα ο Κουρμπέλης, που κερδίζει το πέναλτι και ο Σπόραρ, που το βάζει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό σε μία έδρα, που η ομάδα είχε να νικήσει από το 2016.

Και κάτι ακόμα. Επειδή κάποιοι πονεμένοι απόψε λένε για τύχη και τέτοιες αηδίες, τύχη ήταν τα δοκάρια του Παλάσιος με Ιωνικό και ΟΦΗ; Αν πήγαινε μέσα η μπάλα θα είχαμε άλλους τέσσερις. Τύχη είναι το δοκάρι του Ιωαννίδη με την ΑΕΚ. Αν έμπαινε θα είχαμε συν 5. Ποια είναι η τύχη ρε πονεμένοι. Το ότι γλιστράει ο Σένκεφελντ και ο ΠΑΣ από το πουθενά έχει μεγάλη ευκαιρία και πάει δοκάρι είναι τύχη, η ατυχία; Εκτός αν μας πείτε ότι αυτή η φάση είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Ο Παναθηναϊκός γύρισε είναι εδώ και θα το πιείτε όλο το πικρό ποτήρι μέχρι τέλος.

Ο κόσμος θα σταθεί ασπίδα στην ομάδα, την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα θα το πάρει η έδρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Προηγουμένως έχουμε ένα κύπελλο την Τετάρτη, όπου πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση με τον ΠΑΟΚ να έχει μία μέρα ξεκούραση παραπάνω. Λεπτομέρειες…

Exit mobile version