Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή θα… συναντηθούν 150 γκολ στη Λεωφόρο! (vids)

Μάρκους Μπεργκ και Τζιμπρίλ Σισέ έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι στον κόσμο του τριφυλλιού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και η παρουσία τόσο του Τζιμπρίλ Σισέ όσο και του Μάρκους Μπεργκ.

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τα πράσινα σε διαφορετικές περιόδους. Και οι δύο ήταν από τους αγαπητούς ποδοσφαιριστές της πράσινης κερκίδας. Ο Μπεργκ από την μία κατέκτησε ένα Κύπελλο με τα πράσινα ενώ έφτασε κοντά στο να κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα. Ο Σισέ από την άλλη έκανε ένα νταμπλ και έφτασε μέχρι τους «16» του Europa League.

Και οι δύο δεν σταματούσαν να… βομβαρδίζουν τα αντίπαλα δίχτυα σε κάθε σχεδόν ματς. Γκολ κρίσιμα, γκολ που έδιναν τίτλους και τους έκαναν τόσο αγαπητούς στον κόσμο της ομάδας. Τα… ξεσπάσματα τους σε κάθε γκολ πώρωναν τους οπαδούς της ομάδας.

Την Κυριακή ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά τους δύο καλύτερους επιθετικούς της ομάδας την τελευταία 15ετια. Με λίγα λόγια την Κυριακή στην Λεωφόρο θα συναντηθούν 150 γκολ.

Ο Μπεργκ είχε πετύχει σε 151 ματς 95 γκολ και 28 ασίστ ενώ ο Σισέ σε 89 ματς 55 γκολ και 16 ασίστ.

Δείτε τα γκολ του Μπεργκ:

Δείτε τα γκολ του Σισέ:

Exit mobile version