ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Παναθηναϊκός έβαλε στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους δημιουργούς του πρωταθλήματος

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έρχεται στον Παναθηναϊκό προερχόμενος από την καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους δημιουργούς του πρωταθλήματος

Ήταν απαραίτητη η προσθήκη του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ή ενός παίκτη σαν τον Μαντσίνι. Αλλά ειδικά ο Αργεντινός έρχεται σε μια σεζόν που μπορεί να ήταν… φευγάτος από τον Άρη, αφού ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρήσει, αλλά αυτό καθόλου δεν τον εμπόδισε να αποδίδει καταπληκτικά μέσα στο γήπεδο.

Κι εδώ έχει να κάνει και με την ποιότητα του χαρακτήρα του καθενός, εκτός από την ποδοσφαιρική του αξία. Ο Μαντσίνι πέρσι το καλοκαίρι ήθελε να πάει στον ΑΠΟΕΛ και το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Για 200 χιλιάρικα. Έψαξε να βρει προτάσεις από συλλόγους τόσο του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας. Γενικά είχε κλείσει ο κύκλος του στον Άρη εδώ και έξι μήνες. Και το είχε κάνει γνωστό και στην ομάδα του.

Μέχρι και έγγραφη ειδοποίηση με την οποία ζητούσε 110.000 ευρώ που του οφείλονταν είχε στείλει στον Άρη. Και εκεί είχε αρχίσει μια μεταξύ τους παγωμάρα. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν το μυαλό ενός ποδοσφαιριστή και στο γήπεδο να μην αποδίδει όπως πρέπει.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον Μαντσίνι δεν τον άγγιξε τίποτα. Και σε αυτό το εξάμηνο έχει κάνει τα καλύτερά του νούμερα από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα. Τρία γκολ και έξι ασίστ σε 17 ματς έχει φέτος ο Αργεντινός. Και τούτη την ώρα είναι μαζί με τον Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ ο καλύτερος δημιουργός του πρωταθλήματος. Από έξι έχουν ο Ισπανός και ο Αργεντίνος.

Έχει σκοράρει και τρεις φορές ο νέος εξτρέμ του Παναθηναϊκού. Τρία γκολ και έξι ασίστ σημαίνει συμμετοχή σε εννιά γκολ του Άρη φέτος. Εννιά από τα συνολικά 28, δηλαδή συμμετοχή στο 1/3 των τερμάτων όλης της ομάδας. Συν ένα γκολ στο Κύπελλο. Η καλύτερή του σεζόν μέχρι τη φετινή ήταν το 2021-22 όταν συνολικά μέτρησε πέντε γκολ και πέντε ασίστ. Σε 31 συμμετοχές. Ήδη έχει ξεπεράσει το σύνολο των αριθμών που συμμετείχε σε γκολ και έχει μπροστά του μισή σεζόν ακόμα. Με άλλη φανέλα, αυτή του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.