ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον Χριστογεώργο ο ΟΦΗ

Για την απόκτηση του Νίκου Χριστογεώργου φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ ο οποίος επιθυμεί να καλύψει το κενό που άφησε o Ολλανδός τερματοφύλακας, Σόνι Στίβενς με την αποχώρηση του.

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον Χριστογεώργο ο ΟΦΗ

«Σειρήνες» από Κρήτη για τον Νίκο Χριστογεώργο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ με σκοπό να αντικαταστήσει τον Ολλανδό, Σόνι Στίβενς που αποχώρησε από την ομάδα της Κρήτης.

Mάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του gentikoule.gr δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σήμερα (31/1) καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα αποτελέσει ηχηρή παρακαταθήκη για το μέλλον αλλά και μέλος της βασικής τριάδας τα επόμενα χρόνια.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χριστογεώργος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας 2 φορές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.