ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αστυνομία σε ρόλο… χούλιγκαν στο Σύνταγμα: Πετούσαν κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο! (vid)

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας για το δυστύχημα στα Τέμπη, δεν έλειψαν τα επεισόδια με την αστυνομία να κάνει αλόγιστη χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Αστυνομία σε ρόλο... χούλιγκαν στο Σύνταγμα: Πετούσαν κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο! (vid)

Από το πρωί, πλήθος κόσμου έχει βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να διαμαρτυρηθεί για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Αν και στην αρχή η πορεία ξεκίνησε ομαλά, δεν έλειψαν τα επεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Η τακτική βέβαια των ανθρώπων της αστυνομίας, θυμίζει ακραία καταστολή, όπως μαρτυρά και το παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα, παρατηρείται μια αδιανόητη κίνηση από την ομάδα Δράσης της ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Συντάγματος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ τα πράγματα έχουν ηρεμήσει μετά τη χρήση χημικών από τους αστυνομικούς, μηχανάκια της Άμεσης Δράσης «εφορμούν» σαν να πρόκειται μηχανοκίνητη πορεία οπαδών, πετώντας χημικά και κρότου λάμψης, στο λιγοστό πλήθος που είχε απομείνει στο σημείο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: news24/7.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.