ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη – ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον ανακριτή και ο σταθμάρχης της επόμενης βάρδιας

Τέμπη: Στόχος της κλήσης είναι να συλλέξει ο ανακριτής όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να σχηματιστεί πλήρης εικόνα για το τι συνέβη το βράδυ της τραγωδίας.

Τέμπη - ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον ανακριτή και ο σταθμάρχης της επόμενης βάρδιας

Στόχος της κλήσης είναι να συλλέξει ο ανακριτής όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να σχηματιστεί πλήρης εικόνα για το τι συνέβη το βράδυ της τραγωδίας.

Στοιχειωμένα» έργα και «χαμένες» συμβάσεις" />

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Δευτέρα 6/3), και ο σταθμάρχης της επόμενης βάρδιας από αυτή που σημειώθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη, τη στιγμή που έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα για αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα κληθούν από τον ανακριτή και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία επικαλείται πληροφορίες από εργαζομένους στον ΟΣΕ, στη βραδινή βάρδια, σε ένα σταθμό μεγάλο σαν της Λάρισας, είναι τρεις οι σταθμάρχες: Ο αρχαιότερος και δύο ακόμη.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς επίρρωση αυτών, ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης που απολογήθηκε την Κυριακή υποστήριξε πως με βάση τον κανονισμό της υπηρεσίας, εκείνη τη νύχτα και μέχρι τις 23:00 θα έπρεπε να βρίσκονται μαζί του στον χώρο και άλλοι συνάδελφοί του, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη

Την ίδια στιγμή, κατεπείγουσα εξέταση για την αναρρωτική άδεια που χορηγήθηκε στον προϊστάμενο του σταθμάρχη, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως ανακοινώθηκε, με εντολή του υπουργού ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα.

Σκοπός είναι να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν. Παράλληλα, δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχετικός έλεγχος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, καθώς ο προϊστάμενος του μοιραίου σταθμάρχη φέρεται να ζήτησε αναρρωτική άδεια αμέσως μόλις έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Πηγή: ΕΡΤ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.