ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στο 4ο δεκάλεπτο»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης.

Σερέλης: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στο 4ο δεκάλεπτο»

Ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό μίλησε για τις αιτίες που έφεραν την ήττα και στάθηκε στα λάθη, τα ριμπάουντ και τις απουσίες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που ήθελε πολύ το παιχνίδι. Θέλαμε να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ και να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μονακό είχε 14 λάθη και εμείς είχαμε 18 λάθη.

Είχαμε μια καλή τρίτη περίοδο, προσπαθήσαμε πολύ και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, αλλά στην τέταρτη δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε και χάσαμε το παιχνίδι. Είχαμε και τις απουσίες των Ουόλτερς, Γκουντάιτις και Αγραβάνη, που είναι τρεις πολύ καλοί παίκτες και ήταν για εμάς σημαντικοί και παίκτες με εμπειρία, που δεν τους είχαμε μαζί μας και ήταν δύσκολο».

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Παππά με ατάκες «φωτιά»: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Είμαστε με τον Ιβάν»
Αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Παππά με ατάκες «φωτιά»: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Είμαστε με τον Ιβάν» 32.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ