ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πριμ 100.000 ευρώ θα μοιραστούν οι πράσινοι για τις δύο τελευταίες νίκες!

Πριμ 100.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τις τελευταίες δύο νίκες στο πρωτάθλημα.

Πριμ 100.000 ευρώ θα μοιραστούν οι πράσινοι για τις δύο τελευταίες νίκες!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ατρόμητου, λόγω του οποίου βρίσκονται πλέον στο +2 στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε μεταφέρει πριν από λίγες μέρες στους παίκτες ότι αν κάνουν το 2 στα 2 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας θα πάρουν 100.000 ευρώ.

Το τριφύλλι πήρε τη νίκη τόσο απέναντι στον Παναιτωλικό όσο και στην έδρα του Ατρομήτου και κάπως έτσι οι παίκτες της ομάδας θα μοιραστούν αυτό το ποσό.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.