ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόγραμμα – παραγγελιά για τον Ολυμπιακό!

Απίστευτη... τύχη για τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

Πρόγραμμα - παραγγελιά για τον Ολυμπιακό!

Ταμάμ όπως το ήθελε ο Ολυμπιακός βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

H ομάδα του Πειραιά, στο πρώτο ματς των πλέι οφ που δεν θα έχει τους Μπιελ, Χουάνγκ και Εμβιλά θα αντιμετωπίσει την πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ, τον Βόλο. Την ίδια στιγμή ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα υπάρξουν δεδομένα απώλειες.

Την δεύτερη αγωνιστική από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη, με τον οποίο έχει χτίσει μια ιδιαίτερη παράδοση. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τους δύο πρώτους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης την 3η αγωνιστική που είναι εμβόλιμη,ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη και 4 μέρες μετά θα γίνει το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο.

Αν προσθέσουμε ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει Άρη και ΠΑΟΚ εκτός έδρας όταν οι ομάδες θα είναι ουσιαστικά αδιάφορες, τότε καταλαβαίνουμε πόσο… ταμάμ είναι το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

1η αγωνιστική: 18-19 Μαρτίου

Βόλος-Ολυμπιακός

2η αγωνιστική: 1-2 Απριλίου

Ολυμπιακός-Άρης

3η αγωνιστική: 5 Απριλίου

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

5η αγωνιστική: 22-23 Απριλίου

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

6η αγωνιστική: 26 Απριλίου

Άρης-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική: 29-30 Απριλίου

Ολυμπιακός-Βόλος

8η αγωνιστική: 3 Μαΐου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

9η αγωνιστική: 6-7 Μαΐου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική: 13-14 Μαΐου

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.