ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΑΕΚ: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας και πώς λειτουργεί»

Απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΑΕΚ: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας και πώς λειτουργεί»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην επιθετική ανακοίνωση της Ένωσης, τονίζοντας πως για τη σημερινή κατάσταση, όλοι γνωρίζουν πως λειτουργεί ο καθένας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σε απάντηση της σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει τα κάτωθι: Η ΑΕΚ έχει υπάρξει έντιμη ομάδα, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί από αδικίες. Όμως, σε ό,τι αφορά τη σημερινή της κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας και πώς λειτουργεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.