Blogs

Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος του χρόνου και δεν θα γίνει ποτέ Ολυμπιακός για να πάρει ένα πρωτάθλημα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που δεν έγινε Ολυμπιακός, για να πάρει αυτό το πρωτάθλημα, που το πήρε ο νέος Ολυμπιακός.

Η στενοχώρια και η πίκρα είναι τα δύο συναισθήματα, που μας πνίγουν από την Δευτέρα το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός έφθασε δύο βήματα από την κατάκτηση του πιο-κόντρα σε όλους και όλα-τίτλο. Δεν τα κατάφερε, αλλά και εδώ που έφθασε με τέτοιο πόλεμο είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν το πήρε, όχι διότι δεν το άξιζε. Το άξιζε, αφού αυτός ήταν πρώτος από την αρχή μέχρι την προτελευταία αγωνιστική με εξαίρεση δύο αγωνιστικές και ότι πήρε το πήρε με το σπαθί του στο γήπεδο και όχι παρασκηνιακά με μαϊμού πέναλτι και με φιλικά παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να γίνει Ολυμπιακός, για να πάρει οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το πρωτάθλημα με το σπαθί του κόντρα σε όλους και όλα, θα γίνει διότι του χρόνου η ομάδα και καλύτερη θα είναι και πιο ατσαλωμένη στον πρωταθλητισμό. Ολυμπιακός έγινε η ΑΕΚ για να το πάρει το πρωτάθλημα. Διαιτησία; Δείτε την πιστολιά Νταμπάνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ και θυμηθείτε τις πιστολιές, που έχουμε φάει από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Δείτε το πέναλτι, που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το πέναλτι του Σπόραρ, που δεν πήρε η ομάδα στο 0-0. Γίνεται εκεί το 0-1 και τελειώνει όλη η ιστορία. Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό και την αναφορά περί κόκκινων σβέρκων και θυμηθείτε αντίστοιχες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και φθάσαμε Μελισανίδης και Μαρινάκης να συμμαχήσουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και να τον βάλουν να παίξει αρχικά Δευτέρα αντί για Κυριακή αν και είχε 17 παίκτες με covid. Μετά το συζήταγαν να πάει το ματς Τρίτη, η Τετάρτη, αλλά ο Γιοβάνοβιτς όπως και ο ίδιος δήλωσε δεν το δέχθηκε, διότι το θεωρούσε όλο αυτό κοροϊδία. Και η αλήθεια είναι, ότι αν υπήρχε σκέψη να παιχθεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα θα μπορούσε να πάει μία εβδομάδα μετά να μην υπάρχουν κρούσματα. Αλλά είπαμε Μελισανίδης, Μαρινάκης ίδιοι και όμοιοι. Καμία διαφορά στο πως σκέφτονται το ποδόσφαιρο.

Οσον αφορά τους ψεύτες που έλεγαν ότι τα κρούσματα ήταν μαιμού έρχεται η ώρα να το αποδείξουν και να γελάσουμε εκεί πολύ. Και επειδή κάποιοι σβήνουν αναρτήσεις στο facebook κακώς το κάνουν, διότι όλα έχουν κρατηθεί, όσο και αν σβήνουν.

Οσον αφορά την ομάδα ένα θα πω. Φέτος σε σχέση με πέρυσι έκανε άλμα και έφθασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα. Φέτος θα κάνει νέο άλμα με μεταγραφές και στόχο να παίξει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να το πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα.

Μπαλτάκος και Μπένετ έχουν βάλει υπογραφή στο φετινό πρωτάθλημα. Χθες πρέπει να φύγουν όχι αύριο.

Exit mobile version