ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι σε περίπτωση που προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Champions League

Οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League, σε περίπτωση φυσικά που προκριθεί από τον δεύτερο.

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι σε περίπτωση που προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Champions League

Γνωστή είναι πλέον η τετράδα των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό του Champions League, σε περίπτωση που οι πράσινοι βέβαια περάσουν το πρώτο εμπόδιο στον 2ο προκριματικό.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουκρανίας από την Σαχτάρ Ντόνετσκ σημαίνει ότι ο δευτεραθλητής θα είναι είτε η Ζόρια είτε η Ντνίπρο, ενώ στο Βέλγιο ο δευτεραθλητής θα είναι μία εκ των Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ή Γκενκ.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός περάσει το πρώτο εμπόδιο, τότε στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα αντιμετωπίσει ΔΕΔΟΜΕΝΑ μία εκ των Ρέιντζερς,, Μπράγκα, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ που θα είναι οι τέσσερις ομάδες από το γκρουπ των ισχυρών.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.