ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στον πρώτο τελικό: Μέσα και ο Γκουντάιτις

Πολύ ευχάριστα νέα στο πράσινο στρατόπεδο ενόψει του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό, μιας και ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σερέλη.

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στον πρώτο τελικό: Μέσα και ο Γκουντάιτις

Ο Λιθουανός σέντερ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός προπόνησης την Παρασκευή (2/6), με τον Γκουντάιτις να συμμετέχει κανονικά όμως στο πρόγραμμα του Σαββάτου (3/6).

Έτσι ο Χρήστος Σερέλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του πρώτου τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/6, 21:15) στο ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ